Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serviran na djevojkama

FOTO: 'Goli sushi' i u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanci u Nyotaimoriju uživaju već generacijama, Amerikanci nekoliko godina, a to isto sada mogu i stanovnici Londona. Radi se o sushiju serviranom na golim ženskim tijelima, a cijena je 'prava sitnica' - 250 funti po osobi.

Iako cijena nije baš u skladu s globalnom svjetskom krizom jedan od osnivača, Nigel Carlos, tvrdi kako su reagirali na zahtjeve tržišta. 'Istina je kako ovdje ima mnogo japanskih restorana, ali nitko to ne radi autentično. Uočili smo priliku da taj tradicionalan japanski način jedenja sushija napokon dovedemo i u London', kazao je Carlos.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Sushi terorizam" VIDEO Student polizao bočicu soja umaka pa je vratio među posuđe: Dočekala ga tužba vrtoglavog iznosa Slika nije dostupna Kad pjena uđe u gaćice Vruće igrice mokrih peračica na zagrebačkom driftu

Vlasnik je svjestan da će visoka cijena ograničiti broj gostiju, no oni koji si to mogu priuštiti i odluče se na tu, kako tvrdi, gastronomsku pustolovinu, za 250 funti dobiju šampanjac odmah po dolasku, sushi s 10 raznih jela koja je pripremio autentični japanski chef i alkoholna pića u neograničenim količinama.

U SAD-u je, otkako je 'stigao na meni', vrlo popularan. U  Nyotaimoriju su već uživale i zvijezde poput Brada Pitta i Georgea Clooneyja. 'Ljudima se samo radi toga ne da putovati u SAD ili Japan omogućili i ovdje i mogu nas posjetiti još godinu dana', kazao je Carlos te dodao kako je to jedno prvoklasno iskustvo, ništa nalik jeftinim striptiz klubovima ili nečem sličnom. 'To je vrlo sofisticiran i diskretan način zabave u ugodnom društvu. Čisti luksuz', dodao je.

Privatnost i ekskluzivnost prije svega, a večere stižu na različite lokacije u Londonu - od poznatih dvoraca do praznih skladišta. A djevojke na čijim se tijelima servira hrana moraju imati samo dvije kvalitete - moraju biti lijepe i imati lijepu kožu. 'Ne moraju biti manekenke, bitna je koža', pojasnio je Carlos. Rezervacije za Nyotaimori su naravno, ograničene a organizatori planiraju prestati s radom u ožujku 2010. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene