Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ga susjedi

FOTO: Gol bježao od ljubomornog supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Sun Meng neće tako brzo zaboraviti svoj posljednji ljubavni izlet. 25-godišnjak je u strahu od ljubomornog supruga potpuno gol skočio kroz balkon i pokušao se sakriti na jednom klima uređaju na zgradi.

Nakon što se suprug njegove ljubavnice iznenada vratio kući, Sun Meng je potpuno gol pobjegao kroz balkonski prozor i popeo se na jedan klima uređaj na zgradi. Na njegovu nesreću u svađi s 'rivalom' snimio ga je jedan od susjeda, a ljutiti je suprug njegove golišave fotografije kasnije stavio na lokalnu internetsku stranicu. 

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Slika nije dostupna Švrljali i nadrljali Cijelo selo saznalo za nedjelo: Ljubavniku se zaglavio penis u nevjernoj ženi

Sun Mengov čin izazvao je zgražanje konzervativne okoline. 'Moja obitelj me se srami, a moji susjedi uopće ne žele sa mnom razgovarati. Znam da to nisam trebao učiniti, ali bojao sam se da će me ubiti. Ljudi se smiju i tome kako sam izgledao gol, ali moram napomenuti da je bio vrlo hladan dan', kazao je Sun u svoju 'obranu'.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene