Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neke neobične NLO priče odmah izađu na površinu, mnoge su upitnog karaktera, no neke ljudi skrivaju sve dok samo pukim slučajem ne završe na internetu.


Takva je i priča iz mjesta Ajax u kanadskoj državi Ontario. Još u kolovozu 2008. godine, krećući se autocestom 45 područjem jezera Rice, djeca su iz automobila uspjela uslikati ovu nevjerojatnu fotografiju koju prenosimo.

Vezani članci Pijavica Sunčan dan u jednoj se sekundi pretvorio u čisti kaos, mogli su samo gledati i čekati da prođe Slika nije dostupna VIDEO Munja zapalila automobil na autocesti

>> 'Vidiš mamice, rekla sam ti da izvanzemaljci postoje!'

Autor teksta o ovoj fotografiji na portalu UFODigest.com piše kako mu je njegov prijatelj iz spomenutog mjesta, kojeg je samo predstavio pod imenom Jack, poslao fotografiju na kojoj se vidi neidentificirani leteći objekt. Jack mu je rekao kako mu je sliku proslijedio jedan od radnika iz tvrtke, čiji je on vlasnik. Fotografiju su prema njegovom pričanju napravila djeca tog radnika, usred vožnje automobilom.

Navodno postoje i mnoge priče povezane s viđenjem NLO-a iznad Ontarija, a ova fotografija možda daje i pravu dimenziju tim pričama. Ono što se može vidjeti na slici jest pravokutan (barem tako izgleda) objekt, čiji pogon ostavlja trag na nebu. Kako je obitelj radnika slike držala jako dugo vremena za sebe, neovisni stručnjaci nisu imali prilike reći što misle, no uskoro bi i oni mogli reći pokoju riječ o ovoj fotografiji. Je li ona lažna, ili nije, prepuštamo na prosudbu vama i njima.