Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli ga vatrogasci

FOTO: Bik upao u bunar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik farme Chris Everall primijetio je prilikom brojanja stoke da mu nedostaje jedan mladi bik, a nešto kasnije pronađen je u starom, presušenom bunaru. Kako je tamo dospio, nitko ne zna.

Bik je nekako uspio pasti u gotovo četiri metra dubok bunar u kojem srećom, već duže vrijeme nema vode. 'U bunaru je malo mjesta jer je širok manje od jednog metra pa je ležao na dnu nekako 'omotan' oko sebe kao pas dok spava. Jedva da smo ga mogli i vidjeti', kazao je vlasnik Chris Everall za Daily Mail.

Pročitajte i ovo Bik na cesti u mjestu Hrastje neobičan prizor VIDEO Vozači, oprez! Širi se snimka bika koji trči cestom na sjeveru Hrvatske Potraga za dječakom koji je upoa u 100 metara duboku rupu (Foto: AFP) Ne znaju je li živ Nastavlja se potraga za dvogodišnjakom koji je upao u 100 metara duboku jamu

Pozvao je vatrogasce u pomoć, a on i jedan susjed počeli su razbijati zid bunara kako bi im olakšali pristup. Malo po malo zid je razbijen i iskopana rupa. Bik je dobio sredstvo za umirenje, a vatrogasci su ga zavezali posebnim trakama i izvukli van. Iako su prvotno mislili da je teško ozlijeđen, veterinari koji su ga odmah pregledali utvrdili su da mu, osim što malo šepa, nije ništa. Vrlo brzo je počeo jesti i hodati po polju kao da se ništa nije dogodilo. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene