Vlasnik farme Chris Everall primijetio je prilikom brojanja stoke da mu nedostaje jedan mladi bik, a nešto kasnije pronađen je u starom, presušenom bunaru. Kako je tamo dospio, nitko ne zna.


Bik je nekako uspio pasti u gotovo četiri metra dubok bunar u kojem srećom, već duže vrijeme nema vode. 'U bunaru je malo mjesta jer je širok manje od jednog metra pa je ležao na dnu nekako 'omotan' oko sebe kao pas dok spava. Jedva da smo ga mogli i vidjeti', kazao je vlasnik Chris Everall za Daily Mail.

Vezani članci Bik Za dlaku izbjegla bika u naletu, ima sreće što je u dobroj formi za svoje godine Slika nije dostupna Kako iz poplavljenog sela izvući agresivnog bika? Ovako!

Pozvao je vatrogasce u pomoć, a on i jedan susjed počeli su razbijati zid bunara kako bi im olakšali pristup. Malo po malo zid je razbijen i iskopana rupa. Bik je dobio sredstvo za umirenje, a vatrogasci su ga zavezali posebnim trakama i izvukli van. Iako su prvotno mislili da je teško ozlijeđen, veterinari koji su ga odmah pregledali utvrdili su da mu, osim što malo šepa, nije ništa. Vrlo brzo je počeo jesti i hodati po polju kao da se ništa nije dogodilo.