Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne znaju je li živ

Nastavlja se potraga za dvogodišnjakom koji je upao u 100 metara duboku jamu

Potraga za dječakom koji je upoa u 100 metara duboku rupu (Foto: AFP)
Potraga za dječakom koji je upoa u 100 metara duboku rupu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Potraga za dječakom koji je upoa u 100 metara duboku rupu (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Već tjedan dana traje potraga za dvogodišnjim Julenom Rosellom koji je upao u sto metara duboku rupu nedaleko od španjolskog sela Totalan sjeveroistočno od Malage.

Spasioci kopaju paralelni tunel uz onaj u koji je upao dječak kako bi došli njega, jer je rupa u koju je upao preuska da bi se kroz nju mogli spustiti, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

''Nevjerojatno smo motivirani doći do njega što je prije moguće. Ne smeta nam koliko sati radimo niti to što smo umorni'', rekao je Angel Vidal, glavni inženjer koji nadgleda spašavanje.

Još uvijek se ne zna hoće li dječaka u jami pronaći živog.

Dvogodišnji Julen nestao je u rupi dubokoj više od 100 metara u nedjelju 13. siječnja. Obitelj se pripremala ručati na otvorenom, kada je dječak upao u usku, ali duboku jamu.

Spasioci su pomoću kamere na 78 metara dubine primijetili vrećicu bombona koje je dječak imao u ruci kao i plastičnu čašu iz koje je pio. Jama je preuska da se bilo tko od spasioca spusti u ponor, pa je izbušen paralelni tunel.

U potrazi sudjeluju i pripadnici civilne zaštite kao i deseci vatrogasaca s opremom za uske prostore.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene