Crno Jaje opet misli na Vas! U prosincu ostvarite dodatnih 10% popusta na sve novogodišnje pakete za plaćanje pohranjenim Mastercard® ili Maestro® karticama!

Galerija


 Imamo rješenje za svaki džep i neponovljiv provod! Slušajte sad koje smo sve ponude izdvojili, ovdje morate i želite biti!
Prilika da Vas neponovljivi Dražen Zečić koncertom uvede u Novu se ne propušta. Odsjednite u hotelu Podravina, uživajte u polupansionu i s uključenim pićem dočekajte 2020. , ispraćaj kojeg će se dugo pamtiti!

Vezani članci Provjerite što vas sve čeka na CrnoJaje.hr Korak naprijed! Nastavimo sa životom uz Crno Jaje, jer #ŽivotIdeDalje! PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju!

Veselja i pjesme neće nedostajati u Termama Sv. Martin gdje The Frajle samo za Vas nastupaju 29.12., a nakon all inclusive novogodišnje večere odmorite u fitnessu i zaokružite svoju priču te vratite energiju.

PR
PR

Ponesite udobne cipele za plesanje! Giuliano, da baš Giuliano, priprema novogodišnji spektakl u hotelu Medena pored Trogira ,ako budete nezasitni ne brinite imaju reprizu sutradan!

Iste te udobne cipele za plesanje će trebati i onima koji se odluče za Vodice gdje u Imperial Park Hotelu 30.12. nastupa grupa Magazin, jedna od najpoznatijih grupa na domaćoj sceni. Polupansion, svečana večera, za dvije osobe i dijete do 6 godina.

PR
PR

Dilema što prije odabrati? Nema na čemu, mi znamo spojiti luksuzni odmor i neviđeno veselje, kao i uvijek po najboljim cijenama! Sretnu Novu Godinu želi Vam Crno Jaje!