Novogodišnji atraktivni paketi u Vodicama, Termama Sv. Martin, Stubičkim Toplicama, Podravini…

Galerija


 Opće je poznata činjenica da Crno Jaje uvijek više daje! Stoga, otkrijte novogodišnje glazbene senzacije! Goran Karan, Miroslav Škoro, Neno Belan&Fiumens…

Vezani članci PR Voliš brzinu, euforiju i ludilo? Neka ti krv u venama proključa iz pravih razloga! Doživi, osjeti, testiraj uz CrnoJaje.hr! PR Kako do trajne vitkosti? Najprodavanija ponuda na Crnom Jaju je opet online!

Lipa si lipa… Ja sam samo vagabundo, Kazna mi je što te ljubim… Poznato? Ako izaberete odmor u Imperial Park Hotelu, uživat ćete i uz koncert Gorana Karana!

PR
PR

Glazbeno zabavni show uz Lepe cajte i gosta večeri Rajka Suhodolčana čeka Vas u hotelu Matija Gubec! Provod garantiran!

Ne dirajte mi ravnicu, Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Mata… odzvanjat će u Koprivnici za doček Nove u paketu hotela Podravine! Ne propustite zapjevati uz jednog i jedinog Miroslava Škoru!

A novogodišnja svečana večera u hotelu Picok, obogaćena je prigodnim programom i glazbeni sastav „Svirci moji“ uz kojeg zabavi kraja nema…

Za sve one koji se odluče za doček Nove godine u Termama Sv. Martin, Crno Jaje u paketu LifeClass Terma Sveti Martin, poklanja pravu atrakciju! Pjesme i melodije uz koje naprosto ne možete ne zapjevati! Koncert Nene Belana&Fiumensa u hotelu Spa Golfer 4*!

PR
PR

Osim svega navedenog, očekuju Vas i primamljivi antistres sadržaji poput wellnessa, grijanih bazena, fitnessa… Započnite Novu 2019. opušteni u revitalizirajućem okruženju jer Crno Jaje otkriva pakete i ponude za svačiji ukus! Stoga, što čekate - www.crnojaje.hr?