Novogodišnji atraktivni paketi u Vodicama, Termama Sv. Martin, Stubičkim Toplicama, Podravini…

Galerija


 Opće je poznata činjenica da Crno Jaje uvijek više daje! Stoga, otkrijte novogodišnje glazbene senzacije! Goran Karan, Miroslav Škoro, Neno Belan&Fiumens…

Vezani članci Provjerite što vas sve čeka na CrnoJaje.hr Korak naprijed! Nastavimo sa životom uz Crno Jaje, jer #ŽivotIdeDalje! PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju!

Lipa si lipa… Ja sam samo vagabundo, Kazna mi je što te ljubim… Poznato? Ako izaberete odmor u Imperial Park Hotelu, uživat ćete i uz koncert Gorana Karana!

PR
PR

Glazbeno zabavni show uz Lepe cajte i gosta večeri Rajka Suhodolčana čeka Vas u hotelu Matija Gubec! Provod garantiran!

Ne dirajte mi ravnicu, Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Mata… odzvanjat će u Koprivnici za doček Nove u paketu hotela Podravine! Ne propustite zapjevati uz jednog i jedinog Miroslava Škoru!

A novogodišnja svečana večera u hotelu Picok, obogaćena je prigodnim programom i glazbeni sastav „Svirci moji“ uz kojeg zabavi kraja nema…

Za sve one koji se odluče za doček Nove godine u Termama Sv. Martin, Crno Jaje u paketu LifeClass Terma Sveti Martin, poklanja pravu atrakciju! Pjesme i melodije uz koje naprosto ne možete ne zapjevati! Koncert Nene Belana&Fiumensa u hotelu Spa Golfer 4*!

PR
PR

Osim svega navedenog, očekuju Vas i primamljivi antistres sadržaji poput wellnessa, grijanih bazena, fitnessa… Započnite Novu 2019. opušteni u revitalizirajućem okruženju jer Crno Jaje otkriva pakete i ponude za svačiji ukus! Stoga, što čekate - www.crnojaje.hr?