Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

A GDJE ĆETE VI ZA NOVU?

Ekskluzivni doček Nove 2019. samo na Crnom Jaju!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Novogodišnji atraktivni paketi u Vodicama, Termama Sv. Martin, Stubičkim Toplicama, Podravini…

 Opće je poznata činjenica da Crno Jaje uvijek više daje! Stoga, otkrijte novogodišnje glazbene senzacije! Goran Karan, Miroslav Škoro, Neno Belan&Fiumens…

Pročitajte i ovo PR Oglas Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! PR CRNO JAJE Crni Petak OPET na Crnom Jaju!

Lipa si lipa… Ja sam samo vagabundo, Kazna mi je što te ljubim… Poznato? Ako izaberete odmor u Imperial Park Hotelu, uživat ćete i uz koncert Gorana Karana!

PR PR

Glazbeno zabavni show uz Lepe cajte i gosta večeri Rajka Suhodolčana čeka Vas u hotelu Matija Gubec! Provod garantiran!

Ne dirajte mi ravnicu, Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Mata… odzvanjat će u Koprivnici za doček Nove u paketu hotela Podravine! Ne propustite zapjevati uz jednog i jedinog Miroslava Škoru!

A novogodišnja svečana večera u hotelu Picok, obogaćena je prigodnim programom i glazbeni sastav „Svirci moji“ uz kojeg zabavi kraja nema…

Za sve one koji se odluče za doček Nove godine u Termama Sv. Martin, Crno Jaje u paketu LifeClass Terma Sveti Martin, poklanja pravu atrakciju! Pjesme i melodije uz koje naprosto ne možete ne zapjevati! Koncert Nene Belana&Fiumensa u hotelu Spa Golfer 4*!

PR PR

Osim svega navedenog, očekuju Vas i primamljivi antistres sadržaji poput wellnessa, grijanih bazena, fitnessa… Započnite Novu 2019. opušteni u revitalizirajućem okruženju jer Crno Jaje otkriva pakete i ponude za svačiji ukus! Stoga, što čekate - www.crnojaje.hr?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene