Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna ili s mlijekom?

Evo što kava koju pijete govori o vama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako i za kavu vrijedi ona - 'reci mi što piješ, reći ću ti tko si'.

Pijete li crnu kavu, na popisu vaših osobina vjerojatno će se naći strpljivost, efikasnost, ali i nefleksibilnost i ćudljivost. Pijete li pak kavu s mlijekom ili šećerom vjerojatno volite ugađati ljudima.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić istraživanje - 4 U Dnevniku Nove TV Treći dio velikog predizbornog istraživanja: Pogledajte rezultate za tri velike izborne jedinice Slika nije dostupna Pijmo ga svaki dan Sigurno niste znali da ovaj napitak ima toliku moć!

Upravo ove rezultate pokazala je studija 'Ono si što jedeš: Promijenite prehrambene navike, promijenite život' psihologa Ramanija Durvasula koji je proveo ispitivanje na 1000 kavopija kako bi doveo vezu vrste kave i karaktere osoba koji je piju, prenosi NY Daily News.

>> Protiv crnih misli: Evo koji su pozitivni učinci kave!

Kao što je već spomenuto, crnu kavu najčešće piju osobe koje su u pristupanju drugima direktne, konkretne, često ćudljivi 'čistunci' neskloni promjenama. Osobe koje piju kavu s mlijekom i šećerom vole udovoljavati ljudima i vrlo su velikodušni prema drugima, zbog čega počnu zanemarivati sebe.

Osobe koje naručuju 'fancy' kavice s malim milijunom dodataka te oni koji piju kavu bez kofeina su opsesivne, sebične, stroge, teže savršenstvu, pretjeranu su osjetljive te vrlo paze na svoje zdravlje.

Jeste li se i vi pronašli u nekoj od ovih kategorija kavopija?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene