Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zarazna melodija koja se svima mota po glavi već tjednima zahvatila je i kenijsko selo Subukiju. Djeca za koju skrbe volonteri iz cijelog svijeta pod vodstvom fra Mire Babića rasplesala su se uz Pharellovu pjesmu 'Happy'.


Epidemija sreće zahvatila je i Mali dom u Keniji. Na Pharellovu melodiju plesala su djeca i mladi iz ovog afričkog sirotišta za djecu s hendikepom koje vodi naš misionar fra Miro Babić. Mali dom je, u neku ruku, veliki dom za 18 djece od 4 do 25 godina. Fra Miro i njegovi suradnici ovoj su djeci pružili krov nad glavom, krevet, hranu, ali i priliku za bolji život.

'Mislio sam da ću ja promijeniti Afriku, ali to se ne događa, Afrika mijenja tebe...'

Vezani članci Stanovnici Malog doma u Africi Vodimo vas u Mali Dom, sirotište u dalekoj Africi ispunjeno ljubavi i pjesmom, a tu žive i Hrvati Nebo puno skakavaca Istok Afrike pod najezdom skakavaca: Uništavaju sve pred sobom, stanovnicima prijeti glad

Mali i veliki iz sela Subukija otkačili su se uz popularnu Pharellovu pjesmu i pokupili simpatije korisnika društvenih mreža.

Kako izgleda 'Happy' u izvedbi mališana čiji su životi bili popločeni teškoćama i nesrećom, pogledajte u priloženom videu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook