Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotka za povijest

EKSTREMNI POTEZ Vojni pilot 'kliknuo' selfie usred akcije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danski vojni pilot Thomas Kristensen postao je prava internetska senzacija nakon što je napravio selfie u trenutku dok je tijekom vojne vježbe ispalio raketu.

Nakon što se prošlog vikenda srušio Twitter zbog povijesnog selfieja s Oscara na kojem su Ellen DeGeneres, Bradley Cooper, Meryl Streep, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts i ostale holivudske zvijezde, internet je dobio još jednu zvijezdu selfieja.

Pročitajte i ovo F-16 (Foto: AFP) Povećan interes MORH raspisao natječaj za vojne pilote i povećao kvotu upisa na studij Aeronautika MORH traži vojne pilote (Screenshot: MORH) "Ostvarite svoje snove" "Letite s najboljima": MORH traži vojne pilote, objavili i promotivni video

Fotka zbog koje je i Twitter 'pao'!

Danski vojni pilot Thomas Kristensen postao je prava internetska senzacija nakon što je na Facebooku objavio svoj selfie, kojeg je napravio u trenutku dok je tijekom vojne vježbe ispalio raketu.

Kristensen je jedan od najiskusnijih danskih vojnih pilota, koji je prošao brojna ratišta, a među ostalima i ratište na prostoru bivše Jugoslavije.

Kristensen je ispalio raketu AIM-9L, a selfie je nastao zahvaljujući GoPro kameri instaliranoj u kokpitu aviona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene