Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

inspiriran sirenama

Ekonomični set četkica za dvostruko profesionalniji izgled cjelokupnog make-upa kod kuće!

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR PR PR Foto: PR +0 PR Galerija 1/5 >>
Na našem se tržištu pojavio vrhunski MermaidS make-up set četkica koji po kvaliteti i profesionalnom dizajnu konkurira svjetski poznatim kozmetičkim brandovima. U nastavku saznaj zbog čega je tako…

Make-up pribor koji ne reklamiraju popularne osobe i koji ne stoji mnogo nije ništa manje vrijedan pažnje od onoga čija cijena izaziva vrtoglavicu. Naprotiv, cijena se odnosi uglavnom na brand, ne i na kvalitetu!

Manje prepoznatljivi setovi, kao što je profesionalni set četkica MermaidS, temelje se na pružanju prirodnog make-up izgleda i pristupačnosti cijene koja je prihvatljiva za sve njegove korisnice.

U čemu je ključna razlika?

Profesionalni set make-up četkica MermaidS dizajnirao je tim vodećih stručnjaka u proizvodnji dekorativne kozmetike i njezinih rekvizita. Oblik i kvaliteta čekinja na četkicama u potpunosti je ista kao kod dvostruko skupljega markiranog make-up pribora.

PR PR (Foto: PR)

Osim što je inspiriran vodećim imenima make-up industrije, ovaj set također pokriva sve oblike i vrste make-up četkica koje su ti potrebne za vrhunski izgled šminke jer sadrži čak 16 četkica!

Zašto su MermaidS četkice vrhunski izbor?

Ovo je top 5 primarnih razloga popularnosti ovoga seta:

• Profesionalan dizajn i oblik
• Pravilno nanošenje make-upa bez vidljivih prijelaza
• Vrhunske kvalitetne čekinje koje ne opadaju
• Lako higijensko održavanje i pranje
• Sve potrebno u jednom setu

Najveći postotak zadovoljnih korisnica izdvojio je ovih 5 razloga zbog kojih su odabrale i u svojem neseseru zadržale MermaidS set. Osim navedenih činjenica, MermaidS set ima još nekoliko kvalitetnih svojstava poput prepoznatljivih skupocjenih brandova.

Prednosti koje dobivaš ovim setom četkica?

Osim spomenutih razloga tu su sljedeće prednosti korištenja MermaidS seta:

• Koristan za osobnu i profesionalnu uporabu
• Isključuje plaćanje skupocjenih make-up tretmana u salonima
• Skraćuje vrijeme šminkanja jer savršeno ujednačava slojeve u dva poteza
• Ne zahtijeva prethodno iskustvo vizažista
• Ne iritira kožu, već pruža nježan dodir i mekoću

PR PR (Foto: PR)

Preporučile dosadašnje zadovoljne korisnice

„Moje svakodnevno nanošenje make-upa traje neusporedivo kraće otkad imam ove četkice u svojem neseseru. Lako i brzo razmazuju tekući puder, temeljito nanose sjenilo i pravilno popunjavaju obrve.” – Martina

„Ovaj mi je top set kupila sestra kao blagdanski poklon jer zna koliko dugo sakupljam sve neophodne oblike i vrste. Konačno sve potrebne make-up četkice imam u jednom cool setu!” – Lana

Koliko novca treba izdvojiti za MermaidS set?

Najbolje od svega je što za ovaj renomirani set od 16 četkica nećeš morati izdvojiti čitavo bogatstvo koje će utjecati na tvoj mjesečni budžet. Sada možeš kupiti kompletan set iste kvalitete za dvostruko manje novca od kupnje pojedinačnih četkica skupocjenih marki.

MermaidS set make-up četkica dostupan je na službenoj internetskoj stranici. Četkice pojedinih brendiranih proizvođača po komadu stoje između 45 i 60 kuna, što znači da bi set od 16 četkica stajao oko 800 kuna.

Isplati li se investirati u ovaj set?

Definitivno! Ako voliš prirodan look i želiš kvalitetniji make-up koji te neće skupo stajati, onda je MermaidS set četkica apsolutno tvoj make-up arsenal.
Ovaj je set u prednosti zbog skladnog omjera kvantitete i kvalitete i nećeš se pokajati za uloženi novac. Ovakva je kupnja dvostruko isplativa zbog povoljne cijene i broja četkica u setu.

To nije konačna ponuda – imaš mogućnost za 50 % popusta na kupnju!

Profesionalni set MermaidS od 16 make-up četkica može biti tvoj po dvostruko nižoj cijeni. Do 50 % popusta dijeli te samo jedan klik na link službene stranice: 

Klikni ovdje i dobij MermaidS za postizanje profesionalnog make-up učinka po 50 % nižoj cijeni!

NAPOMENA – Zalihe se tope vrtoglavom brzinom! Stoga požuri i naruči svoj MermaidS set jer se istek zaliha bliži sa svakom sljedećom minutom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene