Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bebama koje su rođene 10.10.2010. svi predviđaju sretan život. No datum rođenja male Cearre i nije toliko iznenađenje u njezinoj obitelji.


U njezinom domu čekali su je brat Cameron, rođen 09.09.2009. i sestra Chloe, rođena 08.08.2008. 'Cearra je naše malo čudo. Chloe je sretan broj 8, Cameron devet, a ona je naš sretan broj 10', rekla je 36-godišnja majka Barbara Soper.

Obitelj, koja živi u Michiganu, tvrdi da su datumi rođenja u potpunosti slučajni. Naime Cearra je rođena mjesec dana prije termina, a Cameron dva tjedna ranije. 33-godišnji otac Chad ipak dodaje kako su se nadali da će se Cearra roditi na taj datum.

Vezani članci Meteor iznad Michigena (Screenshot Reuters) Vatrena kugla iznad dijelova SAD-a: "Zatreslo je kuću. Bio sam siguran da je invazija ili apokalipsa" Slika nije dostupna Seksi tulum i duboki dekoltei u novom spotu Koktelsa za pjesmu "Barbara"

Iako se tako ne čini na prvi pogled, statističari tvrde da to i nije tako rijedak obrazac. 'Ako se dijete rodi u prvih 12 godina određenog stoljeća, kao u njihovom slučaju, mogućnosti i nisu tako astronomske kako se čine. Stvarni izgledi su 2,500:1', pojasnio je Philip Stark, profesor na Sveučilištu Berkeley.

>> Najsretnija beba rođena 10.10.2010. u 10:10 sati

Obitelj Soper ne namjerava imati i četvrto dijete koje bi se rodilo 11.11.2011., piše Daily Mail. 'Troje djece nam je dovoljno. Ne planiramo četvrto', rekla je majka.