Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerujete li?

Duh pokojnog dječaka na bdijenju posljednji put zagrlio neutješnu majku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijeli je balon najprije pored majke zastao, a potom se načas oko nje i omotao.

Društvene mreže, a odmah zatim i brojne svjetske portale, upravo su preplavila dva videa koja su mnogima izmamila suze na oči jer su odlučili vjerovati kako prikazuju posljednji pozdrav umrlog dječaka s neutješnom majkom.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Slika nije dostupna Vjerujete li u ovo? Obitelj zvala u pomoć policiju i svećenika zbog zloduha, objavljene i jezive snimke

Zapise je na svom profilu na Facebooku objavila upravo shrvana Filipinka Joy Ganda Vibar-Alamares, čiji je dječak Trebby umro u rujnu u sedmoj godini.

Majka je prvi video potpisala riječima "posljednji zagrljaj", a snimka svjedoči tome kako se jedan od bijelih balona izenada 'oteo' od lijesa.

Dva duha bdjela nad usnulom bebom?

Balon je potom zastao točno pored nje, a kada je Joy Gande Vibar-Alamares gorko zaplakala, u nastavku se uz nju omotao, doista baš kao da ga je netko donio i njime nešto želio poručiti.

Drugi video, pak, prikazuje let još jednog bijelog balona, ovog puta doletjelog iz stražnje prostorije, koji je put kroz zrak prekidao kako bi stizao do klupica na kojima su ležala Trebbyjeva braća (taj video možete pogledati ovdje).

Zapisi su ujedno brojne potaknuli da prepričaju neka svoja neobična iskustva tijekom oproštaja s voljenim osobama, a nama ne preostaje drugo već da ih prenesemo i ostavimo vas da ih interpretirate sukladno dojmu i vašim uvjerenjima. 

It's been 40 days baby since ng bakasyon mo with papa god, miss na miss kana ni mamy

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene