Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetski prvak u...

Doznajte zašto je ovaj mladić najveća muškarčina na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate li da postoji Svjetska federacija u podrigivanju? Znate li tko je svjetski prvak u tome i koliko traje njegova 'vokalna' izvedba? Doznajte.

Tim Janus u stanju je podrignuti se i držati podrigivanje kontinuirano čak 18,1 sekundu, što je dovoljno za osvajanje prestižne titule prvog podrigivača svijeta. Titula koje se ne bi posramio niti jedan macho muškarac i od koje se većini žena vjerojatno želudac okreće već na sami spomen.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

Pogledajte Janusa na djelu i kako on objašnjava svoje postignuće. Izgleda kao pristojan mladić, no tko bi rekao da je tolika muškarčina. Svjetsko prvenstvo na kojem je Janus osvojio titulu održano je u New Yorku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene