Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak koji se nenadano rodio u zrakoplovu niskotarifnog malezijskog zračnog prijevoznika Air Asie na poklon će dobiti doživotno besplatno letenje tom kompanijom.


Putnica Liew Siaw Hsia dobila je trudove tijekom leta od Penanga na sjeveru zemlje do Kuchinga na Borneu. Zrakoplov je promijenio smjer i krenuo prema glavnom gradu Kuala Lumpuru, ali je dječak bio brži. Porodio ga je liječnik koji se našao u zrakoplovu, a asistirale su mu stjuardese.

Vezani članci Pilot Teodor Goričanec (Foto: Dnevnik.hr) Ispovijest pilota koji je sletio na autocestu: "Htio sam samo jednu stvar... Razmišljao sam da nikoga ne ozlijedim i da se avion ne zapali" Slijetanje zrakoplova na rijeku Hudson (Foto: AFP) Herojski pothvat koji ne blijedi: ''Ni u jednom trenutku nisam pomislio da ću umrijeti tog dana''

‘Beba je došla na svijet na visini od 600 metara, dok se zrakoplov pripremao za slijetanje u Kuala Lumpuru’, objavila je kompanija u priopćenju. ‘Kako bi proslavili taj nesvakidašnji događaj, odlučili smo djetetu i majci osigurati doživotno besplatno letenje našom kompanijom’, rekao je direktor Air Asie. Majka i dijete su nakon slijetanja odvedeni u bolnicu i osjećaju se dobro. (Hina)