Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domar stambenog kompleksa nedaleko od talijanskog grada Firence upotrijebio je nož kako bi otjerao lopova, koji je pokušao ukrasti bakarnu žicu i pozvao policiju da ga uhiti. Idućeg dana je istom čovjeku ponudio posao.


'Kakav je to lopov koji koristi automobil svoje supruge da bi se domogao plijena od 60 eura?', izjavio je Paolo Pedrotti, 62-godišnji domar.

Vezani članci Kradljivac bicikla Kradljivac pokušao ukrasti bicikl pa na kraju ostao i bez svojeg Policija traži kradljivca orašara u Opatiji Prepoznajete li osobe s fotografije? U Opatiji ukrali plastične lutke orašara i vojnika

>> VIDEO Ukrao torbicu pa se zabio u staklena vrata i onesvijestio

On je uhvatio Marsella Muccija (54) u ponedeljak, a u utorak je saznao da je lopov nezaposlen i da živi od invalidske mirovine svoje supruge od 250 eura.

Pedroti je pisao lokalnom listu Tireno i ponudio Muciju posao kosača travnjaka i čistača stanova, koji su ponuđeni na prodaju, uz zaradu od osam eura na sat. Muci je rekao da odmah prihvaća ponudu, prenosi je AFP.

'Krao sam bakar da bih ga koristio za izradu lampi i lustera koje sam prodavao od vrata do vrata', izjavio je Muci. Pedroti je počeo pismo sa 'Dragi lopove', a završio ga rečenicom: 'Čekam te. Adresu znaš'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook