U periodu od 21.01.2020 do 29.02.2020. Smart Smart servis odlučio je dodatno nagraditi korisnike svojih usluga i to s popustom na popravak zaslona Samsung mobilnih telefona.

Galerija


 Zasloni mobilnih telefona su sve veći, sadržaj na njima izgleda sve bolje, ali ujedno zbog povećane uporabe slomljeni ili razbijeni ekran je sve češći kvar na mobilnom telefonu. Bez obzira da li ste razbili ekran Vašeg mobitela prilikom odlaska na posao, napornog treninga ili vam je jednostavno ispao na plaži, zamjena ekrana je najčešće potrebna odmah, kako se kvar ne bi proširio na ostatak uređaja.

Vezani članci PR Samsung pametna računica – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije PR Prva stražnja četverostruka kamera na svijetu

Smart Smart d.o.o. je ovlašteni servis za Samsung mobilne telefone te TV uređaje za područje republike Hrvatske. Posebno smo ponosni na naš brzi servis gdje već unutar sat vremena na lokaciji Zagreb i Split možemo ponuditi kompletni servis Samsung mobilnih telefona (ovisno o dostupnosti rezervnih dijelova). U slučaju kada je Vaš slomljeni ekran zamijenjen za vrijeme trajanja originalne garancije, a isti posao je odrađen u ovlaštenom servisu, garancija na Vaš mobilni telefon neće biti poništena. Tako da preporučujemo korištenje isključivo ovlaštenog servisa.

PR
PR (Foto: Promo)

Tijekom promotivne akcije zamjena originalnog ekrana za Samsung Galaxy S9+ stoji 1650,00 kn s pdv-om

Više informacija o uvjetima promocije, cijenama te podržanim uređajima potražite na stranici Smart Smart servisa https://www.smartservis.hr  ili na sljedećoj poveznici https://www.smartservis.hr/2020/01/17/dodatni-popust-na-zamjenu-zaslona-samsung-mobilnog-telefona/