Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uštedio zahvaljujući velikim popustima

Najpoznatiji Djedica na svijetu ovoga Božića ide na Havaje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djed Božićnjak iskoristio je izvanredne popuste do čak 70 posto, kupio darove po sniženim cijenama i uštedio za put na Havaje.

Slijedite primjer Djeda Božićnjaka i požurite do najbliže Top Shop trgovine jer veliki predbožićni popusti do čak 70% traju još samo danas!  Djed Božićnjak ove će si godine priuštiti zasluženi odmor i to na Havajima, gdje se zaputio zajedno s Rudolfom! Pitate se kako je to moguće, obzirom da je on najzaposleniji upravo u ovo doba godine?

Pročitajte i ovo Ilustracija DJEDICA JE NAVIKAO Snježna oluja izazvala kaos i pustoš, ali njega čak ni ona nije mogla zaustaviti: ''Djeco, darovi stižu!'' Slika nije dostupna Nije im odolio ni Djed Božićnjak Umjesto snijega, glavni grad zatrpali ogromni popusti!

Ovoga je vikenda posjetio Zagreb, jer je čuo da Top Shop ima najbolje predblagdanske popuste, i to do čak 70 posto! Tako je Djedica na vrijeme, bez stresa i povoljno kupio sve što mu je trebalo kako bi razveselio sve drage ljude. Uspio je Djedica okusiti i blagdanske napitke i zalogaje, koje su mu ponudili zaposlenici Top Shopa, a zahvaljujući popustima uštedio je za dugo planirani put na Havaje!

Otkrili smo gdje Djed Božićnjak kupuje poklone za Božić!

Želite li i vi poseban Božić, kakav ove godine ima i Djed Božićnjak, vreće pune željenih poklona, a novčanik gotovo neokrznut? Požurite u najbližu Top Shop trgovinu i pronađite sve što trebate za Božić, jer još samo danas traju veliki popusti do čak 70 posto!

Izbjeći gužvu možete i posjetom internetske stranice, gdje možete iz topline vlastitoga doma naručiti sve poklone za vaše najmilije! Tko zna, možda se i vi, nakon ovakve uštede, pridružite Djedu Božićnjaku u njegovoj havajskoj avanturi!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene