Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I na sve ostalo...

Ovaj je dječak alergičan na samog sebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim na orašaste plodove, većinu životinja, travu, peludi i grinje ovaj sedmogodišnji Britanac alergičan je i na samog sebe.

Alergični napadi nisu nipošto ugodno iskustvo, ali mogu se spriječiti ako izbjegavate stvari na koje ste alergični. Tako je logično da onaj tko je alergičan na plodove mora neće jesti školjke ili onaj tko je alergičan na laktozu neće konzumirati mlijeko i sireve.

Pročitajte i ovo Kirurzi iz želuca 16-godišnjakinje odstranili klupko kose teško pola kilograma - 2 Morala na operaciju Žalila se na bolove pa završila u bolnici: Liječnici se šokirali kad su vidjeli što joj je u trbuhu Slika nije dostupna Kemikalije iz boja za kosu mogu izazvati alergije

Ipak, sedmogodišnji Junior Rucroft ne može tako lako izbjeći alergijske napade. Naime, ovaj maleni Britanac alergičan je na - samog sebe.

Njezin anđeo čuvar: Pas djevojčicu prati i na operaciju

Točnije, alergičan je na svoju kosu, odnosno na njene folikule koje njegovo tijelo loše prihvaća. Stoga svakodnevno pati od opasnih napada, a u bolnici je završio više od 50 puta zbog poteškoća s disanjem uzrokovanih alergijskom reakcijom, piše The Mirror.

No, nije kosa jedino na što je alergičan. Kad je imao samo godinu dana, majka ga je poljubila nakon što je pojela orahe i dječak je umalo umro uslijed alergijske reakcije. Ubrzo nakon toga dijagnosticirana mu je i astma te alergije na mačke, pse, zečeve, konje, zamorce, travu, grinje, pelud...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene