Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva plemenitost

Gesta ovog dječaka svih nas je na trenutak posramila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni je Knox iznenada prestao disati 30. studenog i od tada ga održavaju na životu pomoću aparata.

Prestyn Barnette, četverogodišnji dječak, iznenadio je prije nekoliko dana Djeda Božićnjaka kojeg je sreo u trgovačkom centru Dutch Square u Columbiji neobičnim zahtjevom.

Pročitajte i ovo Djed Božićnjak (Foto: Dnevnik.hr) USUSRET BLAGDANIMA Preslatki mališani o tome tko im donosi darove: ''Mama je htjela zvati svetog Nikolu pa nije znala broj za nebesa'' Slika nije dostupna Iznenadio i vlasnike Spektakularno: Pogledajte što može ovaj pas!

Naime, zamolio ga je da mu se pridruži u molitvama za teško bolesno dijete, Knoxa Josepha, bebu koja je prije dva tjedna iznenada prestala disati i koja se od tada nalazi priključena na aparate u jednoj bolnici u Las Vegasu.

Jer se dobro dobrim vraća: Sirijski izbjeglica svake subote hrani njemačke beskućnike

U kakvoj je Knox opasnosti maleni je Prestyn doznao tako što je slušao što priča njegova baka, članica jedne grupe koja pomoću molitvi pokušava pomoći ljudima u nevolji.

Djed Božićnjak je, naravno, Prestynovoj želji udovoljio, te nam ostaje svima za nadati se kako će Knoxova obitelj od liječnika uskoro čuti lijepe vijesti. 

Kako se Knox drži možete pratiti ovdje, a ako ste u prilici, njegovu obitelj možete simbolično i financijski podržati (OVDJE) jer je otac morao uzeti neplaćeno bolovanje te još uvijek ne zna što će osiguranje moći pokriti. 

 

Even Santa Claus is praying for Baby Knox! #TeamKnoxJoseph#kneelingforknox

Posted by Team Knox Joseph on Sunday, December 13, 2015
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene