Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugačiji odgovori

Djeca nekad: Evo što se nalazilo na njihovom popisu želja 1959. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O iPadu ili lutkama koje govore nisu mogli ni sanjati. Božićne želje djece prije više od 50 godina bile su puno skromnije.

Bila ona zločesta ili dobra, djeca su 1950-ih godina sanjala potpuno različite stvari od današnjih klinaca. Na njihovom popisu željenih poklona, naravno, nije bilo iPada, računala, lutki koje pričaju, robota.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

U Velikoj Britaniji je, naime, 1959. godine snimljen filmić u kojem skupina dječaka i djevojčica iznosi svoje božićne želje Djedu Mrazu. Na njihovom popisu bile su vrlo jednostavne stvari, posebno kod djevojčica.

Ovo su stvari koje biste ovih dana trebali raditi

Dva dječaka od Djeda su, među ostalim, poželjela bicikl na dva kotača i zvono. Sedmogodišnja Gillian poželjela je pak dasku za glačanje kako bi mogla pomagati mami u kućanskim poslovima. Jedna od djevojčica zatražila je Bibliju, a druga 'oh, bilo što', piše Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene