Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smirivali ga suzavcem

Divovski klokan premlatio staricu i napao policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska policija suzavcem je omamila velikog klokana koji je ušao u vrt 94-godišnje gospođe dok je prostirala rublje, bacio je na tlo i počeo udarati nogama, a njezin se pas u strahu skrio, piše australski tisak.

Kada je ugledala crvenog klokana, vrste koja naraste do 2 metra i u jednome skoku prijeđe 9 metara, Phyllis Johnson, koja se oporavlja u bolnici u Charlevilleu u Queenslandu pomislila je da su joj sati odbrojani.

'Mislila sam da će me ubiti', rekla je Johnson koja je klokana većeg od nje pokušala otjerati metlom, dok se njezin pas skrio. Žena je uspjela doći od telefona i nazvati sina koji je poslao policiju. Klokan je napao i dvojicu policajca, pa su ga morali smiriti suzavcem.

Gospođi Johnson klokani se ipak nisu zamjerili. Kani ih i dalje hraniti ostacima kruha, što je i dosad činila bez ikakvih problema. (Hina)

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene