Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da bi napokon svima dokazao da se doista tako zove, jadničak je odlučio objaviti fotografiju svoje putovnice.


Nes(p)retna imena i prezimena svakodnevna su pojava, vjerujemo da je i dobar dio vas do sada imao priliku upoznati nekoga kome nije bilo svejedno kada bi ga profesorica prozivala, međutim mladić kojeg ćemo vam predstaviti baš je imao peh kada su mu roditelji upisivali ime u knjigu rođenih.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro uzvratio Plenkoviću na "klauna": "Ja sam se bar trudio kod ljudi izazvati osmijeh, a vi izazivate samo suze i očaj" Slika nije dostupna POLICIJA ZATRPANA POZIVIMA Fotografijom razbijesnila svijet

Nije šala, puno ime i prezime mladog gospodina je Phuc Dat Bich (bolje je da ne prevodimo) i napokon mu je dojadilo objašnjavati ljudima da ih ne vuče za nos, odnosno da ne psuje kada se predstavlja.

Urnebes na ulici: Devet od deset vas će se zaljubiti u ovo ludo vozilo

Phuc Dat Bich je ovih dana postao viralni hit jer je na Facebooku priložio fotografiju iz putovnice, između ostalog i zato da bi napokon prisilio administratore te društvene mreže da ga ostave na miru.

Naime, do sada su mu već nekoliko puta gasili profil uvjereni da je 'mučki provokator', što nesretni mladić ipak nije. Samo je Australac vijetnamskog podrijetla čiji se roditelji, čini se, nisu najbolje služili engleskim jezikom kada su selili u šestu najveću državu na svijetu.  

I find it highly irritating the fact that nobody seems to believe me when I say that my full legal name is how you see...

Posted by Phuc Dat Bich on Tuesday, January 27, 2015 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook