Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvi genijalci

Urnebes na ulici: Devet od deset vas će se zaljubiti u ovo ludo vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priznajemo, i mi bismo se rado provozali ovako gradom, svoj policiji i svim kaznama unatoč.

Netko u životu sanja bijesni Ferrari, netko Harley-Davidson, a netko klupicu za kojom može ugodno čavrljati s prijateljima uz pivce dok putuje, primjerice, iz Splita prema Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zatvorena cesta Teška prometna nesreća u Trogiru, jedna osoba poginula Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Ne znamo u koju ćete se od navedenih kategorija vi svrstati, ali vam priznajemo da smo se trenutačno zaljubili u ova neobična vozila koja su složili i provozali gradom za sada nepoznati veseli i domišljati mladići iz Pertha.

Na njihovu žalost, jednake simpatije nisu iskazali i tamošnji policajci, te se mladići sa snimke od utorka nalaze na 'tjeralici'.

RASPRODAJA DRŽAVNIH AUTOMOBILA Cijene od 900 do 43.600 kuna

Ne šalimo se, tamošnji su čuvari reda i mira su na svom profilu na Facebooku doista zamolili građane da im pomognu pri identificiranju mladića, a sve kako bi im uručili brojne 'čestitke' - žele im naplatiti kazne zato što su ugrožavali sigurnost u prometu, zato što nisu nosili kacige i zaštitnu odjeću, odnosno zato što su izašli na ulice s neregistriranim vozilima i na njima udarali po pivu.

Srećom po vozače i suputnike, njihovi sugrađani još uvijek odbijaju biti 'drukeri' te policiju mole da ih ostave na miru.

"Ne želim da mi ovo bude smiješno, mozak mi govori da je ovo glupo i opasno, ali dijete u meni priznaje da je u pitanju urnebesan prizor i jedna od najsmješnijih stvari koje sam vidio u životu", napisao je Sam Rose, uz kojeg je na stotine ljudi 'dici na klupici' izrazilo podršku.

 

Scarborough Police are currently investigating the use of motorised picnic tables that have been seen travelling in the...

Posted by Western Australia Police on Monday, November 16, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene