Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DACIA

Dacia piknik za vlasnike Dacia vozila

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
U nedjelju 15. rujna 2019. u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar okupila se najvedrija ekipa – vlasnici vozila Dacia.

 Na Dacijinu obiteljskom pikniku zajedno su uživali u hrani, zabavi i probnim vožnjama novih Dacijinih modela te se prisjećali lijepih putovanja u svojim vozilima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže li i dacijina izvedba? Renault potvrdio proizvodnju konceptnog Orocha Slika nije dostupna Stiže li serijski model? Dacia Duster ponovno u pickup izvedbi

PR PR

Diljem Europe, vlasnici Dacijinih vozila u posljednjih su se petnaestak godina počeli udruživati u snažne i aktivne zajednice. Ponosni na pametan odabir novog automobila, poželjeli su međusobno podijeliti svoja iskustva, a kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih odlučila organizirati piknike.
Jedan takav jučer je pripremila i tvrtka Renault Nissan Hrvatska u zaprešićkom Konjičkom klubu Trajbar. Približno 450 ljudi došlo je tijekom dana u Zaprešić svojom Dacijom, a dan su proveli u brojnim aktivnostima. Za njih su bile organizirane probne vožnje najnovijih inačica Dacijinih modela, dražbe i natjecanje u gađanju loptom i bacanju sjekire. Cijeli program svojim vedrim duhom i domišljatim šalama začinio je Dacijin ambasador Mario Petreković. Osim njega, višegodišnji Dacijini partneri, Hrvatska gorska služba spašavanja, podijelili su s izletnicima iskustva o svakodnevnoj uporabi Dacia Dustera u akcijama spašavanja. O praktičnoj strani Dustera posjetiteljima su govorili i članovi Saveza izviđača Hrvatske koji koriste Dustere u projektu Boranka – akciji pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije. Djeca su imala rezervirane kutke za igru i mogućnost jahanje ponija, a roditelji luckasti foto kutak i kutak za karikaturu.

PR PR

Svi Dacijini vlasnici uživali su tijekom cijelog dana u bogatom ručku, glazbi tamburaškog sastava Špancir i DJ-ice Nine, plesalo se i smijalo, a povrh svega razmjenjivalo događaje i iskustava s putovanja Dacijinim modelima.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene