Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Companywall business, Vaš novi financijski asistent!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redovitim ažuriranjem transakcijskih računa u svakom trenutku ćete točno znati koja tvrtka je u blokadi, koja tvrtka je iz nje izašla ili otvorila nov transakcijski račun.

Umorni ste od nesigurnog poslovanja? Želite provjeriti financijsko stanje svojih klijenata? Zanima vas tko od vaših kupaca, dobavljača ili poslovnih partnerav ima blokiran račun? CompanyWall je tu za vas.

CompanyWall business je vaš osobni pomoćnik i glavni izvor poslovnih informacija. U našoj bazi su sve tvrtke registrirane u Republici Hrvatskoj, s velikim brojem međusobno povezanih informacija pa tako možete dobiti realnu sliku financijskog stanja vaših klijenata, poslovnih partnera, dobavljača i konkurencije.

Redovitim ažuriranjem transakcijskih računa u svakom trenutku ćete točno znati koja tvrtka je u blokadi, koja tvrtka je iz nje izašla ili otvorila nov transakcijski račun. O svim promjenama, uključujući i promjene upisa u registar, bit ćete obaviješteni svaki dan elektronskom poštom.

Uz osnovni set informacija i stanja transakcijskih računa, CompanyWall vam također nudi brz i vjerodostojan uvid u bonitetnu ocjenu tvrtke. 

Što je bonitetna ocjena?

Bonitetna ocjena na portalu Companywall business je kombinacija statične i dinamične ocjene. Statična ocjena je izračun većih pokazatelja kod predaje godišnjeg izvješća, dok se dinamična kroz godinu mijenja.

Statična bonitetna ocjena je izračunata iz najreprezentativnijih pokazatelja kojima se izražava uspješnost i likvidnost.

Na dinamičan dio bonitetne ocjene utjeću različiti čimbenici, a to su:

· Blokade

· Sudski postupci

· Djelatnost

· Platežna moć

· Porezna dugovanja

· Odnos između prihoda iz državnog proračuna i privatnog sektora

A bonitetna ocjena na portalu Companywall business je razdvojena na 5 kategorija, kako bi mogli imati brzi i efikasni pregled nad trenutnim te budućim stanjem tvrtke. 

Zašto CompanyWall business?

Na tržištu su različiti ponuđači bonitetnog programa, Companywall se ističe po svojoj funkcionalnosti, preglednosti, jednostavnosti i iscrpnim izvorom informacija.

Podaci su prikazani jednostavno, kako bi mogli imati što veći pregled informacija koje portal nudi.

Jedan račun Companywall Business, može u isto vrijeme koristiti više korisnika.

Prednosti portala:

• Ima naprednu listu praćenja i jenostavan je za uporabu

• Upotrebljavamo ga kao pomoć pri prodaji, njime analiziramo konkurenciju

• Nudi dražbe sa svim informacijama

• Na njemu možete vidjeti koje tvrtke provjeravaju podatke vaše tvrtke

• Ima popis stečajeva

• Ima popis novoosnovanih tvrtki

• Za jednu cijenu nudi potpun pristup SVIM podatcima i funkcionalnostima (naša konkurencija vam to dodatno naplaćuje)

• S jednoim registracijom portalu možete pristupiti istovremeno sa više računala

• Cjenovno je dostupan svima

Portal također sadrži neke korisne funkcije, kao na primjer »Tko me tražio« s kojom jednostavno možete provjeriti tko je pregledavao podatke vaše tvrtke. 

Lista praćenja

Na listi praćenja imate brz pristup odabranim tvrtkama. Na samoj listi je već sažeti uvid u financijsko stanje, tako da ne morate temeljito proučiti tvrtku. Sve obavijesti o promjenama tvrtki na listi praćenja stići će vam elektronskom poštom.

Dražbe

Portal sadrži ažuran popis svih dražbi pokretnina, nekretnina, vrijednosnih papira, dionica i brendova. Sadrži sve važne informacije, datum, cijene i vrste dražbe.

Stečajevi

Također imate uvid u sve tvrtke koje su otišle u stečaj, pa tako možete znati s kime treba biti na oprezu kod poslovne suradnje.

Tko me tražio

Tu možete provjeriti, tko je točno pregledavao vašu tvrtku, koliko puta, koje tvrtke i koliko neregistriranih korisnika. 

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Tvrtke, koje su za svoje poslovanje zaslužile priznanje, Companywall business dodjeljuje certifikat bonitetne izvrsnosti. Sam certifikat je plod temeljitih izračuna iz poslovanja tvrtke, statične i dinamične bonitetne ocjene. Dobivanje certifikata vam diže kredibilitet kod vaših poslovnih partnera i odraz je uspješnog poslovanja vaše tvrtke. 

Što dobivate registracijom?

• Puni i neograničeni pristup portalu i svim podatcima na njemu

• Certifikat bonitetne izvrsnosti

• USB ključ s digitalnim bonitetnim izvješćem

Ukoliko vaša tvrtka ima visoku bonitetnu izvrsnost dobit ćete i certifikat izvrsnosti, kojeg možete istaknuti na vidljivom mjestu, kako u elektronskom, tako i u fizičkom obliku. Vaši klijenti i poslovni partneri će tako vidjeti da je vaša tvrtka pouzdan partner. 

Ne riskirajte, iskoristite moć informacija koje vam nudi CompanyWall business, te sigurno zakoračite u poslovni svijet!

Za više informacija posjetite portal www.companywall.biz, nazovite nas na 01/6443-785, 099/349-7399 ili nam pišite na info@companywall.hr.

naziv: CompanyWall d.o.o.

Adresa: Kušlanova 27

10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 93441573210

Matični broj: 04002008

Direktor: Maja Kljun

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene