Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PHILIPS SONICARE

Četkica za zube koja dokazano izbjeljuje zube postoji

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Napredne performanse današnjih električnih četkica i njihova superiornost u čišćenju naslaga čine ih odličnim odabirom prije svih drugih klasičnih (tradicionalnih) četkica za zube.

 U mnoštvu električnih rješenja za zube, Philips je stvorio četkicu za zube koja oralnu higijenu i zdravstvenu zaštitu ne prepušta slučaju - Philips Sonicare DiamondClean. Najnapredniji model sonične četkice za zube, koju stomatolozi diljem svijeta i u Hrvatskoj, preporučuju kao najbolje rješenje za svakodnevnu njegu zuba i desni, nije samo odgovor na sve vaše zdravstvene zahtjeve već i na jednu stvar na koju su svi posebno osjetljivi – bjelina zubi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pulsirajući novitet na tržištu Drugačija od drugih! Isprobali smo električnu četkicu koju će voljeti i najosjetljiviji zubi Slika nije dostupna Želimo li zaista znati? Nasmiješi se kameri: Izumio četkicu za zube koja snima sve što se događa u našim ustima!

PR PR

Gubljenje bjeline zubi potpuno je prirodna stvar, ali nažalost estetski dosta neprihvatljiva. Osmijeh je prvo što primjetimo na nekoj osobi. Kada je lijep i prirodan, podiže samopouzdanje i mijenja način na koji doživljavamo sebe, ali i način na koji nas vide drugi. Philips Sonicare DiamondClean dostiže čak 62 000 pokreta u minuti i na taj način sigurava za 2 nijanse bjelje zube već nakon tjedan dana korištenja te poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna.

Ova revolucionarna četkica za zube baš zato bit će posebno korisna pušačima, osobama koje konzumiraju velike količine kave, vina ili drugih napitaka odnosno hrane koja mijenja prirodnu boju zubi. Ono što svakako ide u prilog ovoj najpametnijoj četkici jest garancija povrata novca u roku 30 dana. Također, spremna je na pitanja najzahtjevnijih korisnika. Sa svojim 5 načina rada tako nudi standarno 2-minutno čišćenje zubi, izbjeljivanje u programu koji traje 2,5 minuta, poliranje koji u jednoj minuti osvježava i polira površinu zubi te gum care program za one s problemima s desnima te sensitive za ljude s osjetljivim zubima.

PR PR

Najpametnija četkica za zube ima i druge vrlo korisne funkcije. Osim mjerača vremena koji nakon 30 sekundi signalizira da morate promijeniti mjesto četkanja zubi, start funkcija posebno će oduševiti početnike jer tijekom prvih 14 dana korištenja postupno povećava jačinu kako bi se prilagodili na nov način oralne higijene. Snažne sonične vibracije pretvaraju pastu za zube u mjehuriće koji uklanjaju naslage, a zatim te mjehuriće usmjeravaju duboko između zuba i uzduž linije desni. U samo 2 minute s Philipsovim otkrićem u oralnoj higijeni postigne se ono što se običnom četkicom postigne u tek mjesec dana stoga ne čudi da je pranje zubi s DiamondCleanom poseban doživljaj, jer ćete se osjećati kao da ste prvi put uistinu oprali zube.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene