Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studija pokazala

Čak 70 posto vaših kolega aktivno traži novi posao...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudi koji često mijenjaju radnu okolinu velik su trošak novca i vremena za tvrtke, a nova studija otkrila je kako u današnje vrijeme gotovo svi aktivno traže drugi posao sa svojeg trenutnog radnog mjesta.

Prema rezultatima studije CareerBuildera, čak sedam od deset zaposlenika priznaje kako aktivno traži drugi posao kao dio svakodnevne rutine na trenutnom poslu, prenosi Business Insider. Njih 35 posto ističe kako novi posao počinju tražiti već samo nekoliko tjedana od početka rada na trenutnom poslu.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Slika nije dostupna U organizaciji portala MojPosao Virtualni Dan Karijera po prvi put i u Hrvatskoj

>> Nezaposleni ste? Ovo su vam mogućnosti!

'Većina radnika često je izložena novim prilikama za zapošljavanje i spremni su ih uzeti u obzir i razmotriti', kaže Brent Rasmussen, šef CareerBuildera North America. 'Ne napuštaju svoj posao odmah, ali drže sve mogućnosti otvorene i planiraju svoj idući potez u karijeri', dodao je.

Više od polovice ipsitanih ističe kako osjećaju kako imaju samo posao, ne i karijeru.

Studija je napravljena na uzorku od 1.000 stalno zaposlenih i njezin zaključak je kako 'gotovo svaki zaposlenik traži, ili je otvoren prema novim prilikama za zapošljavanje u bilo kojem trenutku'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene