Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTANI RAJČICAR

Broj ubranih Podravka rajčica pogodi i sjajne nagrade ubodi

PR
PR
Podravka passata sastoji se od samo jednog proizvoda - rajčice sazrele na otvorenom, okupane suncem u srcu Istre, zahvaljujući kojoj donosi okus Mediterana na svaki stol

 Uvijek pri ruci, od domaće Istarske rajčice, sjajan izvor moćnog crvenog pigmenta likopena, Podravka passata naš je tajni adut u brojnim jelima. Savršeno se uklapa u gulaše i variva, obavezan je dio kremastih umaka, stvara slasne juhe, a tu je i kada zatrebamo ukusan umak za domaću pizzu. Pravo bogatstvo Podravka passate krije se u njenoj preradi u roku 24 sata od berbe, čime je zadržavana maksimalna hranjivost, a u punini okusa i kremastoj teksturi uživamo bez dodane soli i aditiva.

Pročitajte i ovo PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu PR OGLAS Vegeta & Spirulina: Novi superfood začin za sva tvoja super jela

Carstvo okusa domaće, Istarske rajčice, pretvorene u najukusnije Podravka passate, dostupno je u 4 gramature: 200g, 3x200g, 500g i 680g, ovisno o tome pripremate li romantičnu večeru za dvoje ili planirate na odmor i nikako ne želite ostati bez omiljene pasirane rajčice, okusa i mirisa baš poput one koju je baka nekada spremala.

Procjeni tjednu količinu ubranih rajčica i dokaži da si baš ti - RajčiCar

Paradajz, rajčica, poma, pomadore… kako god ih zvali obožavamo ih! No, znamo li koliko se ovih ukusnih plodova u sunčanoj Istri ubere u tjedan dana? Ili u cijeloj sezoni? To tek treba odgonetnuti, odnosno prognozirati tjednu ili ukupnu količinu na stranicama Coolinarike i postati – RajčiCar.

Tjedna procjena ubranih rajčica može se unijeti samo jednom tjedno i ne može se mijenjati, dok je unos ukupne procjene moguće mijenjati neograničeni broj puta, ali se prihvaća samo onaj posljednji. Nagradni natječaj traje od 08. kolovoza 2019. do 12. rujna 2019. Glavna nagrada, za vladara Podravka passata kladionice, je sedmodijelni set posuđa u kojem će s užitkom pripremati omiljena jela s Podravka proizvodima od rajčice, a kako bi kuhanje bilo sa stilom i bez mrlja na odjeći tu su još i Podravka pregača i kuhinjska krpa.

Prognoza – sunčano s rajčicama

Istra nam je prošle sezone podarila 11.306.327 kg ukusne, domaće rajčice. A ove? Zna samo pravi obožavatelj rajčica, istinski RajčiCar. Pogodi prognozu točnije od svih i dokaži da možeš zasluženo zasjesti na tron kao vladar sezone branja rajčica u Istarskom RajčiCarstvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene