Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vaša kreativnost na djelu

Božićna jelka za 20-ak kuna?! Evo kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U recesiji kod mnogih do izražaja dođe snalažljivost i kreativnost pa se tako i sami izenande koliko toga mogu zapravo sami napraviti. Posebno kada se radi o blagdanskim ukrasima i poklonima!

Jeste li vi kreativni za ove blagdane? Pošaljite nam fotografije vaših blagdanskih ideja na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Kreativni blagdani'.

Pročitajte i ovo Okićeno dvorište - 2 Posebni Pogledajte najokićenije dvorište u Hrvatskoj: Imaju više od 25.000 lampica Dino Goleš Jaka zimska turistička sezona Turisti u Hrvatsku, a Hrvati vani: Otkrivamo gdje se najčešće putuje za doček Nove godine

Mnogi građani moraju paziti na svaku kunu, pa i u ovo vrijeme blagdana. No to ne znači da blagdani moraju biti manje raskošni i posebni.

>> Napišite nam božićnu čestitku. Onu pravu, s markicom!

Naša nam je čitateljica poslala fotografije svoj ovogodišnje božićne jelke. Nije ju koštala 200 kuna, već 20-ak kuna. Sve što joj je bilo potrebno, kaže, bio je kolaž od sjajnijeg papira, selotejp, malo zlatne trakice i jedna mašna za vrh. Prvo je olovkom na zidu označila oblik jelke i onda je krenuo onaj zabavni dio - rezanje krugova i ljepljenje. Jedino je, kaže, zaboravila zalijepiti i poklone!

>> Budi i ti dio najveće božićne čestitke

Dakle, malo kreativnosti i vaše jelke, pokloni i  ukrasi mogu biti doista jedinstveni. Probudit će ono malo dijete u vama i što je najvažnije - zabaviti!

Pokažite nam što ste vi kreativno napravili za ove blagdane i pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr!

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene