Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Originalna ideja

Bojite se zombija? Ovo je prava stvar za vas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U današnje je vrijemo dobro biti pripremljen na sve, čak i na neke stvari koje se vjerojatno ni neće dogoditi, kao što je na primjer masovni napad zombija.

Dvodnevni tečaj obrane protiv zombija održava se svakodnevno u Oregonu. Zombiji, naravno, nisu pravi, a tečaj se temelji na preživljavanju u divljini pri čemu se polaznici mogu jako dobro zabaviti.

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Vodostaj rijeke Une Snimke iz zraka Pogledajte novi sustav koji je prvi put obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave

>> Rusi planiraju neprijatelje pretvarati u zombije?!

Na ovom tečaju preživljavanja polaznici nauče neke prilično korisne stvari, kako zapaliti vatru bez šibica i upaljača, kako si izgraditi sklonište na otvoreno, pronaći hranu i slične vještine.

Kamp Training CampZ polazi od stajališta kako će se borba sa zombijima, kada jednom napadnu, odvijati na otvorenom, te zato pomažu ljudima uvježbati ove vještine. 'To je zapravo način privlačenja onih koje ne zanima 'običan' tečaj preživljavanja u divljini', kažu organizatori ovog kampa.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene