Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U današnje je vrijemo dobro biti pripremljen na sve, čak i na neke stvari koje se vjerojatno ni neće dogoditi, kao što je na primjer masovni napad zombija.


Dvodnevni tečaj obrane protiv zombija održava se svakodnevno u Oregonu. Zombiji, naravno, nisu pravi, a tečaj se temelji na preživljavanju u divljini pri čemu se polaznici mogu jako dobro zabaviti.

>> Rusi planiraju neprijatelje pretvarati u zombije?!

Vezani članci Migranti, ilustracija U sukobu migranata u Velikoj Kladuši jedan teško ozlijeđen, dio pokušao spriječiti policijski očevid Ima li kraja bespravnoj gradnji? - 3 Dio luksuznog kampa u maloj dalmatinskoj općini niče bez dozvola, načelnik objasnio zašto to obično završi u korist investitora

Na ovom tečaju preživljavanja polaznici nauče neke prilično korisne stvari, kako zapaliti vatru bez šibica i upaljača, kako si izgraditi sklonište na otvoreno, pronaći hranu i slične vještine.

Kamp Training CampZ polazi od stajališta kako će se borba sa zombijima, kada jednom napadnu, odvijati na otvorenom, te zato pomažu ljudima uvježbati ove vještine. 'To je zapravo način privlačenja onih koje ne zanima 'običan' tečaj preživljavanja u divljini', kažu organizatori ovog kampa.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.