Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo oružje

Rusi planiraju neprijatelje pretvarati u zombije?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na nedavnom sastanku ruskog predsjednika Vladimira Putina i ministra obrane Anatolya Serdyukova razgovaralo se kako će se u budućnosti razvijati novi tipovi oružja - toplotno, klimatološko, geofizičko, psihofizičko i gensko.

Ovo oružje bi, kako navode stručnjaci, napadalo centralni živčani sustav ruskih neprijatelja ili čak ruskih neistomišljenika koji 'zaslužuju' biti kažnjeni, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Inauguracija Vladimira Putina - 4 na vlasti već 25 godina Putin prisegnuo u velebnoj palači optočenoj zlatom: Među gostima i slavni američki glumac Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije!

Sva ta oružja zapravo utječu na ljudsko zdravlje tako da, umjesto da prave 'obične krvave' rane ili da čovjek ostane bez nekog organa ili dijela tijela, kao do sada u normalnom načinu ratovanja, postižu psihodelični efekt. U Moskvi kažu da se razgovaralo na tu temu, ali samo kao pretpostavka, ali nisu se radili planovi o razvijanju takvog oružja, prenosi Daily Mail.

To nije neka novost jer su se sredinom 50-ih godina prošlog stoljeća tijekom hladnog rata i u SSSR-u i u SAD-u obavljala istraživanja i eksperimenti na stvaranju psihofizičkog oružja, odnosno oružja koje ne bi sadržavalo barut, već tehnologiju koja bi djelovala na čovjekov živčani sustav.

>> Obama: Imamo više nuklearnog oružja nego što trebamo

Takvo lasersko, toplotno i infrazvučno oružje nekada je raspirivalo maštu tek u znanstvenofantastičnim filmovima i stripovima. Tako već postoji strašni 'infrazvučni top' koji emitira na visokoj frekvenciji, ali ima apokaliptičan učinak na onoga koga 'pogodi'.

Osoba koja je izložena tom psihofizičkom topu nakon kratkog vremena osjeti porast temperature, kao da je iz 'frižidera ubačen u vruću vodu', slijedi malaksalost, a čovjek se nakon toga danima osjeća depresivno. Kako navode neke teorije zavjere, to bi oružje vlasti raznih država upotrebljavale na demonstracijama, a u nekom cyber svijetu mogao bi se emitirati i iz svemira sa satelita. Ali, prema konvenciji iz 1972. godine zabranjeno je pravljenje i istraživanje svog toksikološkog, biološko-bakteriološkog i klimatološkog oružja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene