Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devetnaestogodišnja vozačica iz Floride u strahu da joj policajac ne napiše kaznu jer u automobilu nema dječju sjedalicu dijete je strpala u prtljažnik.


Breonu Synclair Watkins zaustavila je policijska patrola zbog pokvarenih svjetala. No umjesto da odmah stane, Breona se vozila još nekoliko minuta. Policajcima je dala lažno ime, no ubrzo im je priznala da se radi o lažnom imenu jer nema vozačku dozvolu.

Vezani članci Beba (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka hitrom reakcijom spasila dijete od pada niz stepenice i vjerojatno mu spasila život Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Je li Ella Dvornik ovim detaljem otkrila spol bebe koju čeka? Fanovi uvjereni da je tako...

Jedan policajac ju je odveo u svoj auto kako bi napisao zapisnik, a drugi je ostao vani i pritom čuo dječji plač. Shvatio je da se plač čuje iz prtljažnika. Otvorio ga je i u njemu pronašao Breonino dijete.

VIDEO Vjetar otpuhao kolica i dijete na željezničke tračnice

Kad je primijetila da je policija želi zaustaviti Breona je svom 15 godišnjem suputniku rekla neka spusti stražnja sjedala i kroz njih dijete stavi u prtljažnik.

Dijete je ležalo na velikim škarama za živicu i sličnim opasnim predmetima, piše Smoking Gun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook