Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa djece, dobro zaštićenih neprobojnim staklom u ZOO-u američkom gradu Dallasu, odlučila je izazivati gorilu, koja to nije baš najbolje primila.


Jedan se dječak udarao u prsa imitirajući 'majmunske' pokrete, a drugi su zavijali i dobacivali primatu da je ružan, piše Daily Mail.

Vezani članci Dječji nered (Foto: thechive.com) Sve je manje djece otkako je društvenih mreža, razlog nam je možda pred nosom Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Kako su samo narasli: Jolie na premijeru filma stigla s petero djece, jedino se najstariji sin nije pojavio

Gorilu isprva djeca nisu zanimala te je mirno sjedila i uživala na teksaškom suncu, no djeca nisu prestajala sa zadirkivanjem.

>> VIDEO Prestravljena gorila bježala pred - guskom!

Gorili je u jednom trenutku sve to očito počelo dodijavati. Kao da je znala da je predmet sprdnje, gorila je isprva djecu počela gledati neprijateljskim pogledom, a onda je odjednom skočila i prislonila lice i ruke na staklo u maniri klasičnog plašenja.

Bilo je to sasvim dovoljno da se mališani uplaše i počnu vrištati te će vjerojatno taj trenutak pamtiti do kraja života. A možda su i naučili da s divljim životinjama nema šale te da ih treba poštovati i ostaviti ih na miru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook