Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez milosti

Bush priznao da bi bebu Hitlera ubio bez pardona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnji floridski guverner bi ubio tek rođenog Hitlera bez obzira kakve bi to imalo posljedice po čovječanstvo.

Jeb Bush, sin bivšeg američkog predsjednika Georgea H.W. Busha i mlađi brat također nekadašnjeg čelnika SAD-a Georgea W. Busha, izjavio je za Huffington Post da bi bez razmišljanja ubio Adolfa Hitlera kao bebu kada bi se moglo putovati kroz vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Javnost u šoku Strava na Božić: U stanu pronađena tijela majke i četvero djece, svi su ubijeni Slika nije dostupna Strava u Bonnu Pronašao mrtvo novorođenče pod kotačima svojeg kamiona

Nekadašnji floridski guverner je naglasio bi to učinio bez obzira koliko dijete u kolijevci bilo slatko, odnosno da bi riskirao unatoč tome što ne bi mogao predvidjeti u kakvu bi budućnost takav čin odveo.

"Kao što nas uči filmski serijal 'Povratak u budućnost', odluka bi možda imala vrlo opasne posljedice, ali bih to svejedno učinio", rekao je Bush.

Nikad objavljene fotografije iz Bijele kuće na dan terorističkog napada 9/11

Pitanje 'biste li mogli ubiti tek rođenog Adolfa Hitlera' prije mjesec dana su postavili urednici i novinari New York Timesa, a 42% njihovih čitatelja je odgovorilo isto što i republikanski političar.

Njih 30% se izjasnilo da to ne bi mogli učiniti, dok 28 posto sudionika ankete nije bilo sigurno što bi napravili kada bi im se ukazala takva prilika.

Biste li mogli staviti ruke oko vrata tek rođenog Adolfa Hitlera i udaviti ga?

  • Da
  • Ne
  • Doista ne znam

Ukupno glasova:

Što biste vi učinili? Biste li ubili Hitlera uvjereni da je taj čovjek rođen zao ili biste ga eventualno oteli i tako ga izuzeli iz okolnosti koje su ga u konačnici učinile jednim od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva?

Dok razmišljate o odgovoru, dodajmo da jedan od čitatelja Huffington Posta Jeba Busha "dočekao na vrlo bolan volej" te da mu je u komentarima ostavio link na članak The Guardiana iz 2004. godine, u kojemu je precizno navedeno kako se obitelj Bush bogatila surađujući s nacistima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene