Rođendan Bille (Foto: PR)
Rođendan Bille (Foto: PR)

U četvrtak počinje velika proslava 17. rođendana BILLE uz nagradnu igru, ekstra rođendanske popuste i niske rođendanske cijene.


Dođite svi na veliki rođendanski party najnižih cijena u BILLI koji traje cijeli mjesec!

Zajedno smo već 17 godina i za naš rođendan vam se želimo zahvaliti i pokloniti vam kupovine po najnižim cijenama i super nagrade. Ovakva će vas proslava sigurno razveseliti i zabaviti, na vama je da odaberete omiljene proizvode i proslavite s nama.

I ne zaboravite - svaka kupovina može vam svaki dan donijeti vrijedne nagrade i uljepšati vam naš rođendan.

Svaki tjedan pripremili smo posebne akcije proizvoda s niskim rođendanskim cijenama, a svaki dan, osim nedjelje, možete koristiti najveće ekstra rođendanske popuste na cijele robne grupe - 30% za sve kupce, dodatnih 20% za članove BILLA Cluba te još 10% za plaćanje American Express karticom i ostvariti popuste i do 49,5%.

U četvrtak i petak na ekstra rođendanskom popustu čekaju vas sve omiljene polutrajne salame i sva Labud sredstva za čišćenje.

Ukoliko još nemate BILLA Club karticu, a kako biste ostvarili popust, zatražite svoju karticu na blagajni i odmah je počnite koristiti.

Na kraju kupovine ne zaboravite odigrati veliku nagradnu SMS igru (više informacija na www.billa.hr jer svaki dan je dobitan.

Pošaljite SMS poruku, bez obzira na iznos računa, i svaki dan možete osvojiti 2.000 kn na potrošačkoj kartici American Expressa (30 nagrada) i wellness vikend za dvoje u Kampinski Hotelu Adriatic (30 nagrada).

Najbolja zabava i najljepše nagrade čekaju vas u vašem BILLA supermarketu!