Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na službenoj stranici

Bill Gates u invalidskim kolicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Gates na svojoj službenoj stranici The Gates Noets opisao je kako je posjetio Manchester, u New Hampshireu, mjesto gdje živi, kako kaže, jedan od najplodnijih i najuspješnijih američkih investitora Dean Kamen.

Bill Gates je kod Deana Kamena isprobao mnoge inovacije, a između ostalog se rukovao s robotskom rukom koju je dizajnirala Kamenova korporacija za istraživanje i razvoj DEKA, inače poznata i po mnogim drugim izumima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zdravu nogu spretno sakrio Na noge lagane! Pogledajte kako su policajci razotkrili prosjaka u invalidskim kolicima Slika nije dostupna Sigurnost cestovnog prometa Na Trgu bana Jelačića postavili 100 invalidskih kolica s porukama nad kojima ćete se zamisliti

Sustav za pročišćavanje vode

'DEKA radi na sustavu za pročišćavanje vode koji bi mogao biti od velike koristi za mnoga urbana područja zemalja u razvoju. U sklopu projekta Slingshot namjerava izgraditi sustav koji može i najprljaviju vodu pretvoriti u savršeno čistu pitku vodu', piše Gates.

>> VIDEO Bill Gates otkrio čime je nezadovoljan u Microsoftu!

No, dok je bio kod Kamena, Gates je isprobao i invalidska kolica iBot. Kamen je inače najpoznatiji po izumu popularnog Segwayja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene