Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Penis mu zapeo u cijevi

'Bila je to vrlo delikatna operacija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u Općoj bolnici u Southamptonu borili su se kako bi oslobodili penis jednog neimenovanog muškarca iz cijevi nehrđajućeg čelika.

Vatrogasci su u pomoć došli s posebnom opremom kako bi razrezali cijev oko penisa, dok je ograničen protok krvi prouzročio erekciju. 40-godišnji muškarac nije bolničkom osoblju objasnio kako se dogodila nesreća, piše Metro. ‘Bila je to veoma delikatna operacija, za koju je bila potrebna vrlo mirna ruka. To je bio neobičan poziv u pomoć i nadam se da se taj muškarac više neće dovesti u takvu situaciju’, rekao je glasnogovornik spasioca.

Pročitajte i ovo Puknuće cijevi izazvalo poplavu u Rijeci PROBLEMI U PROMETU "Ipak smo u gradu koji teče": U Rijeci puknula vodovodna cijev Pucanje cijevi u Dankovcu - 4 27 pucanja u pola godine Zagrebačko naselje oborilo neslavni rekord: "Kada iz Vodoopskrbe čuju da mi zovemo, diže im se kosa na glavi"

‘Na sličan sam događaj naišao svega tri ili četiri puta u 17 godina svoje karijere. Ne događa se to svaki dan’, rekao je Greg Garrett, menadžer vatrogasaca iz Redbridgea.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene