Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog povjerenja klijenata

Banka odredila boju donjeg rublja zaposlenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugodne suknje i donje rublje u boji kože obavezna su odjeća zaposlenica u jednoj švicarskoj banci.

Banka sa sjedištem u Zurichu izdala je odredbu o novom 'dress codu' kako bi poboljšala imidž i vratila povjerenje klijenata. U dokumentu na 52 stranice piše kako ostaviti dobar dojam na klijente.

Pročitajte i ovo Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi Kokain - 2 Podržao i dio struke Glavni grad jedne od najbogatijih europskih zemalja želi legalizirati kokain: "Konzumenti bi znali što kupuju, bilo bi sigurnije"

Uprava je zaključila da je za dojam presudno i donje rublje. Tako muško donje rublje 'mora biti dobre kvalitete i lako se prati, te ne smije biti vidljivo'. Ženama se preporučuju najlonke i donje rublje u boji kože, a upozorava ih se također kako ne smiju nositi tijesne cipele, piše britanski Metro.

>> Pijan provalio u banku da bi malo odspavao

Zaposlenici trebaju izbjegavati 'smrdljivu' hranu i duhan, a za žene je bitno i kakvu šminku koriste. 'To su sve preporuke, a ne čvrsta pravila kojih se zaposlenici trebaju držati', prokomentirao je glasnogovornik banke, koja u Švicarskoj ima 300 podružnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene