Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Umirovljenica iz Velike Britanije tvrdi kako joj je suprug bacio dobitni listić lutrije u kantu za smeće. S njim je u vjetar, vjeruje ona, otišlo i dobitnih 130 milijuna eura!


Podsjetimo, prije desetak dana objavili smo vijest o dobitniku Euromillions lutrije iz Velike Britanije, a ova priča je upravo o tome. Neimenovana žena, za Coventry Telegraph je ispričala, kako je dobitnu kombinaciju brojeva, 9, 30, 35, 39, 46 te Lucky Star brojeve 6 i 8, zapisala u svoj rokovnik, jer joj suprug uvijek oduzima listić, nakon čega ga ona više nikad ne vidi.

Vezani članci Bioplinskih postrojenja - 4 Bioplinska postrojenja u vlasništvu Rusa još uvijek rade što ih je volja: Potpisali ugovor vrijedan 73 milijuna kuna i nastavili ilegalno odvoziti zagrebački otpad Slika nije dostupna Isti igrač osvojio dva Jackpota u jednom izvlačenju?

>> Britanac osvojio 130 milijuna eura na lutriji

Tako je bilo, kaže i ovaj put, no baš taj posljednji listić bio je i dobitni. 'Igram svaki tjedan lutriju Euromillions i Thunderball, ali moj suprug uzima te listiće i više ih nikad ne vidim. Zato uvijek zapisujem brojeve', objasnila je.

Nakon izvlačenja dobitne kombinacije, koju više od tjedan dana nije nitko prijavio, umirovljenica je provjerila svoj rokovnik i shvatila kako je upravo ona dobitnik, odnosno veliki gubitnik. Točan dobitni iznos koji je 'otišao u vjetar' jest 129,818,431 eura. Njezin suprug nije se očitovao oko svega.