Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Surfer John sudjelovao je u okršaju dupina, ni manje ni više nego na svoj rođendan, a za zadobivene ozljede ne okrivljuje sisavca.


Dvadesetsedmogodišnji surfer John Wolfson je sa svojim bratom blizancem i još četvoricom prijatelja surfao uz obalu Bawley plaže u Australiji kada je na njih naletjelo nekoliko dupina te je jednoga okrznuo daskom za surfanje.

Grdosija u moru: Ovo NIJE bio morski pas!

Vezani članci Prosvjedi u Melbourneu zbog strogih epidemioloških mjera Imaju 163 nova slučaja, u karanteni čak 13 milijuna građana: Tisuće ljudi u Australiji prosvjeduje zbog novih mjera, više od 50 uhićenih Razigrani dupin nokautirao surfera s daske (Screenshot YouTube) Našalio se: Pogledajte kako je razigrani dupin "nokautirao" surfera s daske

Nakon pada u more, Wolfson se požalio na bolove u rebrima te je privezen u bolnicu iz koje je nedugo nakon toga i pušten na kućnu njegu zbog slamanja dvije rebrene kosti.

Osjeća se kao da ga je udaio motor, tako je 27- godišnji surfer okarakterizirao okršaj s dupinom, a za njihov 'sudar' krivi sebe. 'Našao sam mu se na putu, dojahao sam na valu, a on me nije vidio. Napad nije bio namjeran niti išta slično', rekao je Wolfson za ABC.

Kit zamahnuo repom i pomeo surfera

Profesor sa Sveučilišta Macquarie u Australiji, Rob Harcourt, tvrdi kako je surfer imao sreće što je slomio samo dva rebra, zbog toga što su dupini izrazito jake životinje, a posljedice ovog susreta mogle su biti kobne za Wolfsona.

Prema njegovim riječima dupini znaju biti agresivni, naročito prema drugim muškim dupinima, no ono što se dogodilo Wolfsonu nikako se ne može pripisati agresivnosti dupina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook