Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatična fotografija

FOTO Grdosija u moru: Ovo NIJE bio morski pas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krokodil dug četiri metra pojavio se za vikend na australskoj plaži. U subotu je došao, a do nedjelje mu se izgubio trag.

Zaboravite na morske pse! Australska plaža za vikend je zatvorena kada je surfati došao četiri metra dugi krokodil, piše Daily Mail.

Plaža na zapadu Australije omiljena je, 22 kilometra duga, turistička destinacija koju svake godine posjeti tisuće ljudi.

VIDEO Australci tragaju za krokodilom ubojicom: Pojeo 12-godišnjaka

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Objekt na australskoj plaži Tajanstveni metalni cilindar VIDEO Napokon riješen misterij: Otkriveno što je zapravo misteriozni objekt koji se nasukao na australskoj plaži

Jedan posjetitelj koji je veći dio subote ljenčario u plićaku nije svima odgovarao. 'Bio je to veliki dečko, glava mu je bila ogromna', zadivljeno je o gmazu pričala Sharon Scoble. Korokodil nije pokazao znakove agresivnosti, a do nedjelje ujutro otišao je. Riječ je vjerojatno o istom krokodilu koji je i u prosincu viđen na brojnim mjestima na tom području.

Službenici su sada u potrazi za životinjom koju planiraju premjestiti u park.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene