Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da bi priča o golemoj količini vode pale Queenslanda bile time luđa, svakako treba dodati da su bujice sa sobom na obalu donijele i morske pse!


Ciklon Debbie pogodio je australsku državu Queensland, ali lagali bi vas u potpunosti kada bi vam napisali da je elementarna nepogoda bacila u očaj svakog vremenskim neprilikama ugroženog pojedinca.

Vezani članci Posljedice nevremena u Italiji - 4 Strašni prizori nakon nevremena u Italiji: More izbacilo četiri tijela, oluja nanijela višemilijunske štete Slika nije dostupna NAJJAČI TAJFUN IKAD Oluja juri Fidžijem, udari vjetra i preko 350 km/h: 'Napad je započeo'

Baš naprotiv, snimke tamošnjih televizijskih postaja su otkrile da je dio Australaca brigu okrenuo na veselje, osobito ovi momci koji su iz ormara izvadili daske za surfanje, a jedan među njima iz garaže čak i svoj jetski.

U poplavama su uživali kao i kakvi razdragani turisti na Baliju, pa čak i unatoč upozorenjima tamošnjih vlasti da se klone nevolja.

Naime, u ovakvim je okolnostima dovoljan trenutak nepažnje da se izgubi glava, ali i da se ugroze životi još ljudi, u prvome redu spasilaca čija je zadaća intervenirati kada stigne poziv upomoć.

Da bi priča o golemoj količini vode pale Queenslanda bile time luđa, svakako treba dodati da su bujice sa sobom na obalu donijele i morske pse! Jedan je od metar i pol dužine u četvrtak nađen u gradu Ayru, i to iz reda takozvanih bikova, vrlo zloglasnih jer ta vrsta često napada ljude.