Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na obalu stigli i morski psi

Australci ciklonu Debbie odgovorili daskama za surfanje, jedan je čak izvukao i jetski!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bi priča o golemoj količini vode pale Queenslanda bile time luđa, svakako treba dodati da su bujice sa sobom na obalu donijele i morske pse!

Ciklon Debbie pogodio je australsku državu Queensland, ali lagali bi vas u potpunosti kada bi vam napisali da je elementarna nepogoda bacila u očaj svakog vremenskim neprilikama ugroženog pojedinca.

Pročitajte i ovo Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 7 BENGALSKI ZALJEV Golema oluja prijeti milijunima ljudi: Stiže možda i najrazorniji ciklon koji su dosad doživjeli Slika nije dostupna Prijeteća oluja VIDEO 'Utješno je da nije zabilježena nijedna mrtva ili ozlijeđena osoba'

Baš naprotiv, snimke tamošnjih televizijskih postaja su otkrile da je dio Australaca brigu okrenuo na veselje, osobito ovi momci koji su iz ormara izvadili daske za surfanje, a jedan među njima iz garaže čak i svoj jetski.

U poplavama su uživali kao i kakvi razdragani turisti na Baliju, pa čak i unatoč upozorenjima tamošnjih vlasti da se klone nevolja.

Naime, u ovakvim je okolnostima dovoljan trenutak nepažnje da se izgubi glava, ali i da se ugroze životi još ljudi, u prvome redu spasilaca čija je zadaća intervenirati kada stigne poziv upomoć.

Da bi priča o golemoj količini vode pale Queenslanda bile time luđa, svakako treba dodati da su bujice sa sobom na obalu donijele i morske pse! Jedan je od metar i pol dužine u četvrtak nađen u gradu Ayru, i to iz reda takozvanih bikova, vrlo zloglasnih jer ta vrsta često napada ljude. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene