Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografija kina u kojem se dogodio masakr u Coloradu brzo se proširila internetom. Žena tvrdi da je objektivom uhvatila anđela na nebu.


Tisuće ljudi okupile su se u nedjelju kako bi odale počast dvanaest žrtava koje su poginule u masakru na premijeri najnovijeg nastavka Batmana.

Vezani članci Održana komemoracija za Silvija Tomaševića - 3 Održana komemoracija za Silvija Tomaševića: ''Mijenjale su se ideologije i države, ali ostao je on kao titan, kao svjetionik koji je svoj posao, bez obzira na uređenje i države, doživljavao uvijek jednako'' Slika nije dostupna Prva fotografija osumnjičenog za pokolj na premijeri Batmana

Crystal Fuller, jedna od okupljenih, uslikala je fotografiju, na kojoj je kasnije uočila neobičan oblak. 'Uslikala sam ovu fotografiju kad smo napuštali mjesto komemoracije i ugledala oblak nalik na anđela', rekla je nakon što je fotografiju objavila na Facebooku.

>> Bale posjetio bolnicu i dao podršku preživjelima

>> Ubio 12 osoba, na sudu se pojavio potpuno smiren

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.