Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak je šokirao roditelje kad je ispričao da je sreo sestru koja je umrla u prije nego se rodio.


Kada su liječnici tijekom operacije njegovog sina rekli svećeniku Toddu Burpou da će njegovo četverogodišnje dijete umrijeti zbog puknuća slijepog crijeva, proklinjao je Boga što mu je sina uzeo tako rano.

Vezani članci Policija na očevidu, Ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj su smrtno stradali biciklisti iz Slovačke: Nijemac se najprije zabio u bicikliste pa završio u suhozidu Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji

Ono što nije očekivao je da će njegov sin Colton ne samo preživjeti nego i da će na operacijskom stolu imati iskustvo koje će im svima zauvijek promijeniti život. Naime, kako piše The Telegraph, kada se probudio, Colton je ispričao roditeljima da je bio u raju i vidio Ivana Krstitelja te Djevicu Mariju koja je na koljenima držala Isusa.

Ono što je majku i oca uvjerilo da nije riječ samo o halucinacijama zbog djelovanja lijekova je Coltonovo prepoznavanje pradjeda na fotografiji, koju nikada prije nije vidio, a rekao je ocu i kako zna da je vikao na Boga. No, pravi šok je tek uslijedio: dječak je ispričao kako je sreo i sestricu koja mu je rekla da je umrla u maminom trbuhu. Činjenica je da je Sonja Burpo imala pobačaj godinu dana prije Coltonovog rođenja što nitko osim nje i supruga nije znao.

VIDEO Neurokirurg tvrdi da je bio u raju: Nije bilo straha, nije bilo boli

Nakon toga, Todd Burpo je odlučio napisati knjigu o Coltonovom iskustvu koju je nazvao 'Raj uistinu postoji'. Knjiga je postala bestseller, a danas, deset godina od kako je Colton bio na rubu smrti i doživio izvantjelesno iskustvo, snimljen je i film koje nosi isti naziv. U prvom vikendu otvorenja zaradio je 22,5 milijuna dolara i potukao razvikani blockbuster s Jhonnyjem Deppom, 'Uzvišenost'.

Colton koji danas ima 14 godina pogledao je film i kazao kako su napravili dobar posao.

'No, nemaju iskustvo koje ja imam. Raj je toliko bolji od svega ovoga', zaključio je Colton. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook