Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREVEZEN U BOLNICU

Incident u Lici: Prilikom razminiranja eksplodirala protupješačka mina, ozlijeđen operater stroja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom razminiranja područja Perušića u Ličko-senjskoj županiji danas je došlo do incidenta u kojem je jedna osoba, nakon aktivacije mine, zadobila ozljede. Policija će sutra obaviti očevid.

Na radilištu razminiranja na području Perušića u Ličko-senjskoj županiji, danas se u prijepodnevnim satima, dogodio se minski incident prilikom strojne pripreme površine.

Stroj MV-4 aktivirao je protupješačku minu PROM-1, uslijed čega je pomoćni djelatnik-operater stroja zadobio ozljede nogu i torza od rasprsnutih krhotina mine.

Prva pomoć ozlijeđenom radniku pružena je na licu mjesta te je sanitetskim vozilom prebačen u Opću bolnicu Gospić na daljnju obradu. Prema dostupnim informacijama unesrećeni je stabilno i nema po život opasne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SJEDNICA ODBORA ZA OBRANU Franko Vidović: Hrvatska bi do 2026. trebala biti slobodna od mina

Pročitajte i ovo Minsko-eksplozivna sredstva eksplozivna sredstva Kakav ulov! Građani pronašli ručne bombe i tromblonske mine: Policija uputila važno upozorenje

Policijski službenici PU ličko-senjske u subotu će obaviti očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene