Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dovršen je očevid

Teška prometna nesreća u tunelu Sveti Rok: Jedna osoba poginula, dio autoceste ponovno otvoren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 u tunelu Sveti Rok u teškoj prometnoj nesreći je poginula jedna osoba. Očevid je dovršen, a dio autoceste koji je bio zatvoren pušten je u promet u 15:40, potvrdili su nam iz PU ličko-senjske.

U tunelu Sveti Rok, na autocesti A1 u smjeru juga došlo je do teške prometne nesreće.

Policija nam je u nedjelju poslijepodne potvrdila kako je u prometnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba nakon što se zabila u zid tunela.

"Prema prvim saznanjima, Audi zagrebačkih registarskih oznaka zabio se u zid tunela i vozač je poginuo", potvrdila je ranije Hini glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević.

"Nesreća se dogodila kada je 45-godišnjak iz Zagreba upravljao osobnim automobilom u smjeru Splita, skrenuo udesno te nastavio vožnju po ugibalištu za zaustavljanje vozila u nuždi i udario u betonski zid koji se nalazi na kraju ugibališta", izvijestila je policija nakon završenog očevida. "Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja. Promet je na dionici autoceste A-1 od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica u smjeru juga bio zatvoren za sva vozila u vremenu od 11:55 do 15:42 sata".

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojka ozlijeđena Nesreća kod Koprivnice: Vozač quada upao u jarak i poginuo

Nakon što je dovršen očevid, u 15:42 taj dio autoceste otvoren je za promet.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene