Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li zamjenik ministra Zdenko Antešić odstupiti s dužnosti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednjih se dana za njega veže nekoliko spornih poteza, a danas je rekao kako je sve napravio svjesno, no prije no što je znao da će se zakon mijenjati.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi gradovi dobit će svoju Hoćete li 1. srpnja zamjeniti registarsku tablicu? Slika nije dostupna Tema dana Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice?

Prošlo je ljeto Kukuriku koalicija u svojoj kamapanji kao jedan od prvih poteza najavljivala ukidanje povlaštenih saborskih mirovina. U isto je vrijeme Zdenko Antešić, sada zamjenik ministra prometa, otišao u jednodnevnu mirovinu kako bi stekao pravo na povlaštenu saborsku mirovinu.

>> Antešić: Moral je sklisko područje, a o ostavci nisam razmišljao

Danas je rekao kako je sve napravio svjesno i svojevoljno, no prije no što je saznao da će se Zakon mijenjati, te prije no što je saznao da će obnašati bilo kakvu funkciju u Vladi.

Osim mirovine od jednog dana, Antešić je prozvan za još nešto i to dok je bio gradonačenik Raba. naime iz gradske je blagajne plaćao umirovljenički dom za svoju tetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene