Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Volonteri širom Hrvatske svakodnevno, bez ikakve naknade sudjeluju u najrazličitijim aktivnostima.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Vezani članci Slika nije dostupna Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome? Slika nije dostupna Kako će surađivati premijer i predsjednica?

Danas se obilježava Međunarodni dan volontiranja. U Hrvatskoj je tijekom 2012. godine 19.422 volontera društvu poklonilo 1.222.583 volonterskih sati na raznim projektima, te za dobrobit pojedinaca.

Volontiranje uključuje dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja i vještina za brojne usluge i aktivnosti od kojih društvo ili pojedine osobe kojima je to potrebno imaju korist.

Živio kao sirotinja, a drugima POKLONIO MILIJUNE!

No, volontiranje je značajno i za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo, ali i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se taj doprinos cijeni.

Volonteri širom Hrvatske svakodnevno, bez ikakve naknade sudjeluju u najrazličitijim aktivnostima, od pomaganja u pučkim kuhinjama i beskućnicima do educiranja djece i mladih.

Napišite nam u komentaru: Pomažete li besplatno drugima?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju