Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koliko dugo ste tražili posao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je počeo treći po redu Virtualni dan karijera.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Izmjene Zakona o radu: Sindikati najavljuju otpor sindikati na nogama Slijedi li nam vruća sindikalna jesen? "Ako se to pokuša lomiti preko koljena i na silu, mi ćemo znati odgovoriti"

Radi se o regionalnom projektu u organizaciji vodećih portala za zapošljavanje - MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com.

>> Nezaposleni ste? Ovo su vam mogućnosti!

U narednih sedam dana posjetitelji će se moći na adresi www.DanKarijera.com moći dodatno educirati, profesionalno usavršiti te potražiti i posao.

Posjetiteljima će se na navedenim stranicama predstaviti brojni poslodavci iz regije, odnosno Hrvatske, BiH te Srbije te se očekuje 125 natječaja za radna mjesta.

Posebnost ovogodišnjeg Virtualnog dana karijera jest da posjetitelje očekuju i simulacije intervjua s mogućnošću video snimanja, edukativni programi te nagradni natječaji. Dakle, sve što je ljudima dosad pomoglo u klasičnom načinu traženja posla.

Koliko dugo ste vi tražili posao?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene